Halálra gázoltak egy gyalogost az M1-es autópályán, több autó is áthajtott rajta

2023. augusztus 25. – 07:36

Másolás

Vágólapra másolva

Halálra gázoltak egy gyalogost az M1-es autópályán Bábolna térségében 2023. augusztus 25-én kora reggel – írta a Police.hu.

A jelenlegi adatok szerint a 96-os kilométerszelvényben egy gyalogos a Budapest felé vezető oldalról át akart jutni a szemközti pályatestre. A főváros felé vezető oldalon elgázolták, ezután a másik oldalon több jármű is áthajtott rajta. A rendőrök a helyszínelést megkezdték, a forgalom irányonként 1-1 sávon halad.

Idén nem ez az első eset, hogy gyalogost gázoltak el autóúton vagy autópályán. Április 30-án, a késő esti órákban egy 92 éves román férfi akart átkelni az M0-s autóúton az Annahegyi pihenő közelében, amikor halálra gázolta egy mikrobusz. A baleset körülményeiről ebben a cikkben írtunk bővebben.

Idén március 13-án, szintén késő este halálra gázoltak egy gyalogost az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Komárom térségében. Január 29-én pedig az M3-ason történt hasonló eset az esti órákban, ahol a tizenhetes kilométernél ütöttek el valakit, és az illető szintén életét vesztette.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!