A cége szerint Mészáros hiába közszereplő, joga van a háborítatlan, szuperjachtos nyaraláshoz

2023. augusztus 8. – 13:49

Másolás

Vágólapra másolva

„Mészáros úr a nyári szabadságát tölti, közszereplőként is megilleti őt, hogy a magán- és családi életét tiszteletben tartsák” – válaszolta a Népszava kérdéseire az Opus, Mészáros Lőrinc tőzsdei cégének sajtóosztálya.

Hétfőn a 444 mutatott be fényképeket a Rose d'Or szuperjachtról, amin Mészáros és felesége, Várkonyi Andrea épp nyaralásukat töltik. A Népszava rákérdezett az Opusnál, hogy Mészáros megvette-e a nagyjából 23 milliárdos hajót, ami egy oldal szerint korábban Konstantin Ivanovics Strukov Putyin-párti orosz milliárdos birtokában volt, vagy csak bérelték, de a sajtósok erre a kérdésre kitérő választ adtak.

„A kérdésére, ami a Rose d’or tulajdonosi hátterére vonatkozik, érdemi tájékoztatást nem tudunk adni, tekintve, hogy Mészáros Lőrinc magánemberként vette igénybe a szolgáltatást”

– írták.

A hajó idén nyáron járt már Máltán, Nápolyban, a gyönyörű Amalfi partjainál és Szicílián is. Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea Nápolyban szálltak fel rá, és Caprira mentek. A 444 fotói alapján Várkonyi Andrea Hell jegeskávét kortyolgatott napszemüvegben a hajó fedélzetén, és Mészáros Lőrinc családja is velük tartott.

Várkonyi a képek megjelenése után azt mondta, hogy bár nem örült nekik, de nem rontották el a nyaralásukat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!