Várkonyi Andrea szerint nem rontotta el a nyarukat, hogy megjelentek róluk a jachtozós fotók

2023. augusztus 7. – 19:15

Másolás

Vágólapra másolva

Mészáros Lőrinc egy korábbinál nagyobb és drágább jachtot vásárolt, és a 444.hu kiderítette, hogy a Rose D'Or (Arany Rózsa) idén nyáron már járt Máltán, Szicílián és Nápolynál is.

Mészáros Lőrinc és felesége, Várkonyi Andrea Nápolyban szálltak fel rá, és Caprira mentek. A 444 fotói alapján Várkonyi Andrea Hell jegeskávét kortyolgatott napszemüvegben a hajó fedélzetén, és Mészáros Lőrinc családja is velük tartott.

Várkonyi a Blikknek nyilatkozott, miután nyilvánosságra kerültek a róluk készült fotók.

„Nem gondolom, hogy bárki szívesen látja újságokban a privát nyaralásának képeit, így vagyunk ezzel mi is, ráadásul a családtagjaink nem közszereplők, de ez természetesen nem rontotta el a nyarunkat. Igyekszünk minél többet pihenni, feltöltődni mielőtt visszatérünk a munkába” – mondta Várkonyi, aki arról is beszélt, hogy nyáron sokfelé utaznak Európa-szerte, és próbálnak minél több időt kettesben tölteni Mészáros Lőrinccel. Amikor a fotók készültek, akkor a hajón gyerekeikkel és unokáikkal voltak.

Az új hajó 12 vendég fogadására alkalmas, a legénység a kapitánnyal együtt 13 fős is lehet. Hatótávolsága 5000 tengeri mérföld, ehhez tele kell tölteni 130 ezer literes dízeltartályát. Két medence van a fedélzeten, és a Superyachtfan nevű oldal szerint az ára 75 millió dollár lehetett. 360 forintos dollárral számolva ez 27 milliárd forint.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!