Vicces Twitter-bejegyzést posztolt Orbán irodája elől az uniós pénzeket vizsgáló delegáció vezetője

2023. május 17. – 15:41

Másolás

Vágólapra másolva

Sajátos humorral jelezte Daniel Freund zöldpárti Európai parlamenti képviselő, hogy az Európai Parlament Költségvetési Ellenőrző Bizottsága (CONT) tagjaként a héten Budapesten tartózkodik. Freund Petri Sarvamaa-val, a bizottság másik tagjával közös Twitter-bejegyzést posztolt Orbán Viktor miniszterelnök parlamenti irodájának bejárata elől, amelyben csupán annyit írt, hogy: Kipp-kopp… Ki az?…Költségvetési ellenőrzés.

A delegáció, hivatalos programja során négy parlamenti bizottság vezetőivel egyeztet majd, amelyek közül három kormánypárti vezetésűnél csak a Fidesz-KDNP-s elnökkel találkoznak, a tagokkal nem, írja a Hvg. A portál cikkében emlékeztetett, hogy Freund korábbi látogatásán a Felcsúton szerzett tapasztalatait is megosztotta, miután rácsodálkozott az általa játékvasútnak nevezett kisvasútra, és az ezerhétszáz fős település horgásztaván felhúzott hídra, amelyek szintén uniós forrásból épültek meg. Szintén emlékezetes volt, amikor a német Európai parlamenti képviselő Hadházy Ákossal közösen tekintette meg Orbán Győző épülő hatvanpusztai majorságát.

A zöldpárti képviselőnek lehet fogalma arról, hogy mit jelent Magyarországon a poltikai adok-kapok, hiszen mostani látogatása előtt Deutsch Tamás EP-képviselővel akadt össze, miután Deutsch a Mandinernek adott interjúban futóbolondnak nevezte őt, erre Freund visszakérdezett, hogy Mi a pokol az az O1G??

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!