Már a TV2 cégkivonatába is bekerült a végrehajtás, amit Donáth Anna indított

2023. április 24. – 15:07

Másolás

Vágólapra másolva

Februárban jelentette be Donáth Anna, a Momentum EP-képviselője, hogy végrehajtókat küldött a TV2-re, amiért nem tették közzé a helyreigazításukat a Tényekben, holott arra bíróság is kötelezte őket. Mostanra, írja friss Facebook-bejegyzésében Donáth Anna, az ügy odáig jutott, hogy már a TV2 cégkivonatában is szerepel: végrehajtás alatt áll a vállalat.

„Ezzel pedig még ők is bajba kerülhetnek. Ugyanis amellett, hogy csúnya foltot ejt egy vállalat megítélésén, erősen kérdéses, hogy egy végrehajtás alatt álló médiacég mennyiben pályázhat eredményesen bármilyen közbeszerzésre vagy kulturális forrásra” – írja Donáth.

A politikus február 14-én nyert jogerősen pert személyiségi jogai megsértése miatt több kormánypárti média ellen. A párt akkori közleménye szerint Donáth Anna korábban az összes sajtó-helyreigazítási pert megnyerte, amit a propaganda ellen indított, februárban pedig a személyiségi jogi perben is neki ítélt a bíróság. A bíróság döntése értelmében az érintett szerkesztőségeknek el kell távolítaniuk az összes olyan cikket, amiben valótlanul állították, hogy Donáth Anna egy lányt zaklatott. Ezután az Origo bocsánatot kért tőle.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!