Különköltözött a feleségétől Navracsics Tibor

2023. április 6. – 05:25

Másolás

Vágólapra másolva

Elköltözött a feleségétől Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter, írja a Blikk. A bulvárlap szerint ezt bizonyítja az is, hogy a mostanában készült hivatalos fotókon Navracsics már nem viselte a jegygyűrűjét. A Blikk értesülését a miniszter is megerősítette, de azt cáfolta, hogy válna a feleségétől. Válaszában azt írta: „Nem válok, átmenetileg külön élünk. Mivel ez a családunk belügye, ezért a sajtó képviselőit arra kérem, legyenek tekintettel a gyermekeinkre, és tartsák tiszteletben a döntést. Köszönöm.”

Egy másik kormánytag viszont már biztosan válik: Varga Judit igazságügyi miniszter március elején jelentette be a férjével, hogy válnak.

Navracsics Tibor 2006-ban házasodott össze második feleségével, Prevoz Anikóval, aki előbb a Fidesznél, később pedig a párthoz közeli Nézőpont Intézetnél dolgozott. Házasságukból két lányuk született.

Navracsics Tibor arról beszélt az Egyensúly Intézet keddi konferenciáján, hogy az uniós pénzek hiánya miatt nem biztos, hogy 2030-ig az öt legélhetőbb uniós ország közé fogunk tartozni.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!