Beat a Népszínház utcában sétálva, egy Facebook-élőben üvöltve hívta ki L.L. Juniort, hogy verje meg

2023. március 31. – 15:52

Másolás

Vágólapra másolva

Fehér Tibor, azaz Beat, a Fekete Vonat rappere csütörtökön a Népszínház utcában, egy élő Facebook-videóban kiabált volt feleségével, L.L. Juniorral és az újságírókkal – írja a Blikk.

A 35 perces, szavak szintjén erősen 18+-os stílusú videó első felében Beat arról beszél, hogy hiába kapott az Artisjustól értesítést, hogy közel 800 ezer forintot utaltak neki február végén, azt nem kaphatta meg, mert a felesége nem adja oda neki. Az első nagyjából 18 percben a feleségével való kapcsolatáról beszél. Elmondása alapján mondhatni, hogy nem kedvelik egymást.

L.L. Juniorra is kitér, mert szerinte az egykori kollégája is felelős azért, hogy – állítása szerint – két napja csak 300 forint van a zsebében. Azt hitte, hogy Junior majd megsegíti, mert úgy látja, hogy 10-ből nyolc dalt ő írt, így több járna neki. Ez nem így történt.

„Van bőr a pofáján, vastag bőr van a pofáján. A f***om nyalja ki az is. Mert embernek nem nevezném, álljon elém! Állj elém, Junior, ha ember vagy, ne a háttérből mutyizzál! Ne testőrökkel meg maffiákkal, gyere te meg én, b***dmeg! Beszéljük meg, hogy volt ez a koncert? Hogy lehet 2700 jegyet kiadni ingyen? Mikor 7000 embernél van a nullszaldó és 10 ezer a kapacitása a helynek... 300 emberre csináltuk a befektetést meg a próbákat? 300 embernek a bevételére alapoztatok? Vagy kire? Te nem voltál benne? Mi még beszélünk, mi még számolunk”

– mondta.

Beat és Fatima nagyjából négy-négy millió forintos előleget vettek fel a január 7-i koncert előtt, amit az végül egyáltalán nem fedezett, a várt nyereség elmaradt. Az ezután kialakuló pénzügyi vita miatt szét is robbant a Fekete Vonat, és a későbbi közös fellépéseket is lemondták. A videó vége felé azt kiabálta, hogy

„a pokol tüzén fogtok elégni mindannyian! Gondoskodom rólatok, figyeld meg! (…) Ha Istennel találkozom, mindnek elmondom, hogy milyen fals k*rvák vagytok. Tanúsítani fogom, Junior, hogy egy utolsó szarházi k*rva vagy! Gyere ide a Blahára, itt vagyok. Gyere ide egyedül! (…) Gyere, verjél meg!”

A videó végén a Népszínház TV nevű YouTube-csatorna is kért tőle egy interjút a Blaha Lujza téren, amiben többek között Trianon is szóba került.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!