Egy durva videón az látszik, ahogy az egyik kamion belecsapódott az autókba az M1-esen

2023. március 12. – 10:13

Másolás

Vágólapra másolva

Olvasónk küldte be lapunknak a Buzau Időjárás közösségi oldalán vasárnap reggel megjelent videót, amin azok a percek látszanak, amikor az egyik kamionos beleszáguld az M1-esen feltorlódó autókba.

A videó a kamion fedélzeti kamerájával készült. Jó eséllyel ez volt a fekete Scania, ami áttörte a belső sáv korlátját, a rendőrségi fotók alapján is ez valószínűsíthető. A videót elküldtük a rendőrségnek, hogy hivatalosan is megerősítést és bővebb információkat kapjunk. Frissítés: a Budapesti Rendőr-főkapitányság is megosztotta a Facebookján a videót, hogy azon a baleset látszik. Mint megkeresésünkre írták: a felvétel tartalmát, valamint a baleset körülményeit a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárásban vizsgálja.

A durva videót inkább csak az erős idegzetűek nézzék:

Az időjárási oldalon nincs bővebb információ a videóról, de az látszik, hogy a porvihar miatt már korábban is foglalkoztak a magyar tömegbalesettel.

A rendőrség vasárnap reggeli közleménye szerint az M1-esen történt szombati balesetben összesen 41 gépjármű volt érintett. Egy 44 éves férfi életét vesztette, rajta kívül 39-en sérültek meg, a rendelkezésre álló adatok szerint ketten életveszélyesen, tizenketten súlyosan, huszonöten könnyebben. A rendőrség büntetőeljárást indított az ügyben.

A Telex munkatársai este a helyszín mellett, egy felüljáróról készítettek képeket a mentésről. A baleset helyszínén készült videókat itt lehet megnézni. Olvasóink is érintettek voltak a tömegbalesetben, az ő beszámolóikat a tegnap történtekről itt olvashatja.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!