Néző László lett a Magyar Nemzet új főszerkesztője

2023. március 2. – 12:59

Másolás

Vágólapra másolva

Március elsejétől új főszerkesztője van a Magyar Nemzetnek, Néző László, a Medaiworks főszerkesztője váltotta Toót-Holló Tamást – értesült a Mediapiac és a Media1.

Az új főszerkesztőt a kormányzati lap állománygyűlésén jelentették be a munkatársaknak, de a változás már megtalálható a Magyar Nemzet impresszumában is. Toót-Holló a Mediaworks újonnan létrejövő kulturális divíziójának megszervezéséért és irányításáért felel majd, Néző pedig megtartja a korábbi állását is.

Néző állandó vendége a Hír Tv Sajtóklub című műsorának, ahol 2021 októberében például arról beszélt, Márki-Zay Pétert valójában még nem támadta meg a Fidesz és a kormány kommunikációja. „Márpedig tudjuk azt, hogy milyen, ha elkezd egy normális, jól szervezett párt ellenségmenedzseléssel foglalkozni. Az azért tud hatni. Ott van Karácsony Gergely példája” – fogalmazott a Mediaworks főszerkesztője.

Néző számára nem lesz ismeretlen a Magyar Nemzet, a 444 cikke szerint 2005 óta szerzője a lapnak, és 2013-ig a Nemzet online verziójának főszerkesztője volt.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!