Orbán Viktor: Fenntartjuk a gazdasági kapcsolatokat Oroszországgal

2023. február 18. – 14:53

frissítve

Orbán Viktor: Fenntartjuk a gazdasági kapcsolatokat Oroszországgal
Orbán Viktor évértékelő beszédet tart a Várkert Bazárban 2022. február 18-án – Fotó: Huszti István / Telex

Másolás

Vágólapra másolva

A miniszterelnök szerint az orosz–ukrán háború még évekig eltarthat, a NATO-ban és az EU-ban rajta kívül mindenki a háború pártján áll. Az inflációtól nem szabad megijedni, a genderpropaganda pedig nem egy szivárványos dumcsi. Orbán Viktor évértékelő beszédet tartott a Várkert Bazárban.

A tavalyi Orbán-évértékelő azért volt érdekes, mert még az országgyűlési választások és a háború kitörése előtt tartották. A miniszterelnök itt arról beszélt, hogy a magyar kormány állta a sarat a világjárvány alatt, bezzeg Európában nem volt olyan jó a helyzet, mint Magyarországon. De arról is szólt, hogy Márki-Zay Péter – akkori ellenfele a miniszterelnöki posztra – Gyurcsány és Bajnai „gombaszakértője”. Megpendítette azt a gondolatát is, hogy az unióval „jogállami dzsihád” folyik.

Orbán Viktor idén is a Várkert Bazárban tartja az évértékelő beszédét. A miniszterelnök 1999 óta tart évértékelőket, így az idei a 24. Szokás szerint a Fidesz mögött álló Polgári Magyarországért Alapítvány szervezi az eseményt.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!