Egy kislány mellett robbant fel egy tűzijáték Zalaegerszegen – szemtanúkat keres a rendőrség

2023. január 4. – 12:36

Másolás

Vágólapra másolva

A lakosság segítségét kérik a zalaegerszegi rendőrök, miután az eddigi információk szerint szilveszterkor este 8 körül Zalaegerszegen, a Petőfi Sándor utca 26. előtti járdán egy 6 éves kislány mellett robbant fel egy tűzijáték. A kislány a balesetben súlyos, II. fokú égési sérüléseket szenvedett. A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétsége miatt indított eljárást.

A baleset helyszíne – Fotó: Police.hu
A baleset helyszíne – Fotó: Police.hu

A rendőrség arra kéri a lakosságot, hogy aki látta az esetet, vagy van arról bármilyen információja, jelentkezzen a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-92-311-150-es telefonszámot. Aki névtelenül számolna be az esetről, az a nap 24 órájában elérhető, ingyenesen hívható 06-80-555-111-es telefontanú zöldszámot és a 112-es díjmentesen hívható segélyhívó számot tárcsázhatja.

Ahogy január elsején írtuk, szilveszter dél és újév hajnali 6 óra között 18 esetben 17 emberrel szemben indított eljárást a rendőrség pirotechnikai termékkel kapcsolatos szabálysértés miatt. Ez alapján egyértelműnek tűnik, hogy valakivel szemben 2 esetben is eljártak. A termékek felhasználásához kapcsolódóan 4 súlyos és 6 könnyű sérüléssel végződő baleset jutott a rendőrség tudomására. A felsorolás első helyén vélhetően a zalaegerszegi kislányról van szó.

  • Zalaegerszegen egy gyerek mellett robbant fel egy tűzijáték.
  • Zircen egy fiatalkorú fiú úgy gyújtotta meg a pirotechnikai eszközt, hogy kézsérülése keletkezett.
  • Petneházán szintén egy gyermek sérült meg, akinek a kezében robbant fel egy pirotechnikai eszköz.
  • Bódvaszilason egy férfi gyújtott meg egy tűzijátékot, amely égési sérülést okozott.
Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!