Navracsics Tibor Zsoltival, az ecsetfülű disznóval kívánt boldog új évet

2023. január 1. – 13:36

Navracsics Tibor Zsoltival, az ecsetfülű disznóval kívánt boldog új évet
Fotó: Navracsics Tibor / Facebook

Másolás

Vágólapra másolva

Néhány éve fogadott örökbe egy ecsetfülű disznócsaládot a Veszprémi Állatkertben Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter, és most be is köszönt az egyikükkel: újévi videójában azt mondta, olyan bőséget, jó étvágyat és egészséget kíván mindenkinek 2023-ra, mint amilyen Zsoltinak, az ecsetfülű disznónak jutott.

A hivatali vesztegetés elfogadásával vádolt volt fideszes képviselő, Boldog István nem bonyolította ennyire az újévi köszöntőt:

Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő nem a saját profilján, hanem a Magyarország Kormánya Facebook-oldalon tette közzé a köszöntőjét. Ebben egyebek mellett azt mondta, hogy Magyarországon béke, biztonság és stabilitás van, és szó esett a rezsicsökkentett lakossági gáz- és áramárról is. „Amiért egyszer kemény munkával megdolgoztunk, azt most sem engedjük el. Rekordon a foglalkoztatás, vagyis a nehéz helyzet ellenére is sikerült eddig megőrizni a munkahelyeket. A gyermekes családok, a nyugdíjasok és a magyar vállalkozások pedig biztosak lehetnek abban, hogy mindent megteszünk annak érdekében, hogy megvédjük őket” – fogalmazott Szentkirályi.

Az MSZP egykori elnöke, Mesterházy Attila rendes ellenzékiként egy Orbán Viktor-os humorbonbonnal kínálta meg a Facebook-közösségét, ez az:

A magyar politikai élet Győzikéje, Schmuck Andor (bár ez lassan képzavar, mert Gáspár Győző Fidesz-támogatóként már kérvényezte is felvételét a pártba, és elvileg be is lépett, szóval a magyar politikai élet Győzikéje inkább már maga Győzike) pedig Fásy Ádám fölé tornyosulva viccelődött:

Dr. Varga-Damm Andrea volt jobbikos politikus, egykori országgyűlési képviselő Novák Elődöt vette elő, így: „Van már jó hír az idén! Az első babák születése nem tudta rasszista elmélkedésre késztetni Novák Elődöt. Jó egészséget a babáknak és a mamáknak!”

Szentkirályi Alexandra mellett Dobrev Klára, a DK korábbi miniszterelnök-jelöltje is komolyan vette az újévi köszöntőt. A Facebookon azt írta, számára a sikeres kormányzás azt jelenti, hogy „a kormány akar és képes vigyázni az emberekre. A sikeres kormányzás nekünk azt jelenti, hogy a világ ezer veszélyétől képesek vagyunk megvédeni az embereket. Képesek leszünk közösen jobbá, könnyebbé, biztonságosabbá tenni az életüket. Ma és holnap.” Aztán az általa alakított árnyékkormányról egyebek mellett azt írta, hogy ők majd megfékezik az inflációt, megvédik a nyugdíjasokat, és ígért még rendbetételt az egészségügyben, az oktatásban is, meg reményt és bizalmat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!