Navracsics a minisztériumában vizsgáztatja a hallgatóit

2022. december 20. – 12:55

Másolás

Vágólapra másolva

Navracsics Tibor a minisztériumában vizsgáztatja az ELTE Állam- és Jogtudományi Karának hallgatóit a mostani vizsgaidőszakban.

„Mivel az ELTE épületei bezártak, a legtöbb oktató online vizsgáztat idén. Számomra fontos a személyes jelenlét, ezért megbeszéltem a hallgatókkal, hogy ebben a szemeszterben rendhagyó módon itt, a minisztériumban tudnánk megtartani a vizsgákat” – írta Facebook-oldalán a területfejlesztési miniszter, az ELTE docense.

Navracsics a Politikatudományi Intézet oktatójaként „Összehasonlító politika” és „Kelet-közép-európai politikai rendszerek” című kurzusokat tart az ELTE-n.

Eközben az ELTE Bölcsészettudományi Karán hétfőn hat Celsius-fokban vizsgáztak a tanár szakos hallgatók. Olvasónk azt írta, az írásbeli vizsga két órán keresztül tartott a hatfokos teremben. „Nem éreztük a lábujjainkat, az ujjainkat, remegtünk a hidegtől” – írta.

Az egyetem szerint műszaki probléma miatt kellett áttenni az eredetileg az ELTE Trefort Ágoston Gyakorló Gimnáziumba szervezett vizsgát a BTK D épületébe, az érintett helyiségekben szerintük 15-16 Celsius-fok volt. Az ELTE mindenesetre elnézést kért a kellemetlenségért az érintett hallgatóktól.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!