Yvonne Dederick belépett Gattyán György pártjába

2022. október 24. – 09:33

Yvonne Dederick belépett Gattyán György pártjába
Yvonne Dederick – Fotó: TV2

Másolás

Vágólapra másolva

A Megoldás Mozgalom Női Munkabizottságának elnöke lett Yvonne Dederick üzletasszony, a TV2 korábbi társtulajdonosa, aki korábban az HBO Közép- és Kelet- Európai üzletfejlesztési igazgatójaként is dolgozott, de sokan a Viasat3 Feleségek luxuskivitelben című műsorából ismerik.

A Megoldás Mozgalom közleménye szerint Dederick feladatai közé tartozik majd olyan programok, kampányok kidolgozása és elindítása, amelyek érezhetően javítanak a nők megítélésén, elismerésén.

„Yvonne Dederick a Megoldás Mozgalom hivatalos megjelenése óta szimpatizál a párttal, amelynek alapítóját, Gattyán György üzletembert több mint egy évtizede ismeri. Az elmúlt fél évben részt vett a mozgalom rendezvényein, lakossági fórumain” – olvasható a közleményben.

A Gattyán György által alapított Megoldás Mozgalom az április 3-i országgyűlési választáson országosan 1,04 százalékos eredményt ért el, összesen 58 929 szavazatot kaptak. A digitalizációs forradalmat hirdető, a választások előtt alig három hónappal alapított párt ezzel a parlamentbe ugyan nem jutott be, viszont jogosultakká váltak állami támogatásra a 2022 és 2026 közötti ciklusban. A pártnál évi maximum 50-60 millió forint költségvetési támogatásra számítanak. A Megoldás Mozgalomról itt írtunk részletesen.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!