Pottyondy Edina a Telexnek: Ki szeret fostartályban wellnessezni?

2022. október 04. – 09:36

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

„A csatorna és az életem most útelágazódáshoz érkezett – ami egy nehéz szó –, határozatlan ideig nem lesznek kizárólag aktuálpolitikát narráló tartalmak, az egyszemélyes Heti Hetesnek vége”

– jelentette be legfrissebb, kedd reggeli videójában Pottyondy Edina youtuber, influenszer. Pottyondy a videóban azt is bejelentette, hogy visszalép a Donáth Annával kötött megállapodástól, és nem vesz részt a Spirit FM műsorkészítésében sem. Elnézést kért azoktól, akiket esetleg kellemetlen helyzetbe hozott a döntésével.

„Körülbelül fél éve nem érzem a videózásban a flow-t, nem érzem a kedvet, nem érzem az alkotás örömét. Megcsinálom, mert pörög a csatorna, jók a számok, szeretem a kollégáimat, rengeteg pénzt keresünk, de úgy érzem magam, mint egy rossz passzban levő hatvanas. És hát 34 éves vagyok” – indokolta Pottyondy Edina a befejezést. Pottyondy azt mondta, stand-up előadásait továbbra is folytatja.

Pottyondy Edina stand-upos, humorista, korábban a Momentum Mozgalom elnökségi tagja volt, de országos ismertséget saját YouTube-csatornájával szerzett, amelyen szatirikus-ironikus politikai, közéleti kommentárokat készít.


Cége, a PETAverzum Kft. nyár végén kötött megállapodást Donáth Anna momentumos EP-képviselővel egy közös, politikamentes projektre, amelynek keretében szociológiai kérdéseket és problémákat jártak volna körbe videókban. A Spirit FM körülbelül két hete jelentette be, hogy Pottyondy is részt vesz a rádió műsorainak készítésében.

Frissítés:

Megkerestük Pottyondy Edinát, hogy megkérdezzük, miért pont most hagyja abba, ha már féléve érzi a kiégést. „Dacoltam az érzéssel, próbáltam meggyőzni magam, hogy én vagyok az új ‘fekete ruhás nővér’, vagy az új ‘kockás inges tanár’, akinek meg kell mentenie a köztársaságot. Kevesebb pátosszal annyit mondhatok, hogy nem könnyű leugrani egy jól futó szekérről” – válaszolta.

Megkérdeztük azt is, hogy milyen visszajelzéseket kapott eddig a kiszállással kapcsolatban, erre Pottyondy ezt válaszolta:

Elég megértőnek tűnnek az emberek, ki szeret fostartályban wellnessezni?

Arra a kérdésre pedig hogy mit reagáltak azok, akikkel nemrég kezdett együttműködést, Pottyondy azt írta:

Donáth Anna rálátását a döntésemre a tegnap született gyermeke teljesen eltakarta. A Spirit Fm sajnálta, de megértette, és elfogadta a döntésemet.

Pottyondy YouTube-csatornájának jelenleg 208 ezer követője van, a Facebookon 74 ezren követik. Pottyondy Edináról a Telexen akkor írtunk legutóbb, amikor kopaszra nyírta magát 160 ezer követője előtt.

Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!