Újraválasztották Toroczkai Lászlót a Mi Hazánk élére

2022. szeptember 24. – 16:16

Újraválasztották Toroczkai Lászlót a Mi Hazánk élére
Toroczkai László a Mi Hazánk III. kongresszusán – Fotó: Máthé Zoltán / MTI

Másolás

Vágólapra másolva

A szavazatok száz százalékával választotta újra a párt harmadik kongresszusa Toroczkai Lászlót a Mi Hazánk elnökének – derül ki a párt közleményéből. A kongresszuson a párt alelnökeit is megerősítették tisztségükben, így továbbra is az elnökség tagja marad Dúró Dóra, Apáti István, Dócs Dávid, Novák Előd és Pakusza Zoltán.

A párt kongresszusán elfogadták a Mi Hazánk „Kiáltvány a magyar létért: önrendelkezés, létbiztonság, nemzetvédelem” című kiáltványát, amelyben történelmi-filozófiai fejtegetések mellett a párt követelései is helyet kaptak. A kiáltványban a Mi Hazánk kongresszusa a pártvezetés szokásos irányvonalát követve minden vélt vagy valós probléma mögé egy nagy, általános összeesküvést vizionált, szerintük ugyanis:

„Ezt az Északi Civilizációt, a mi örökségünket pedig most a pusztulás veszélye fenyegeti. A szívében, az egykori Etelköz környékén ma borzalmas, véres háború dúl. De folyik egy más típusú háború is ellenünk: laboratóriumból ránk szabadított vírussal, biofegyverekkel, energiaválsággal, élelmiszer-krízissel, inflációval, gazdasági katasztrófával. Zajlik a háború a szellem és a lélek ellen is. Algoritmusokkal, erkölcsromboló szexuális devianciákkal, LMBTQI stb. mozgalmakkal, szennymédiával. Ez a halálszagú, sötét erő már a gyermekeket sem kíméli. Sőt, a magzatokat sem.

Mindennek eredményeként az Északi Civilizációt megalkotó őshonos népek ellen szellemi és fizikai értelemben is genocídium zajlik.

A rohamosan fogyatkozó népeink helyére pedig délről sötétebb bőrű emberek érkeznek. A népességcsere is a terv és a háború része.”

A párt ezen kívül fontosabb programpontjait is összefoglalta, követelik, hogy:

  • azonnal állítsák le a globális nagyvállalatok állami támogatását,
  • a nagybirtokok fenntartása helyett meg kell teremteni a családi, paraszti gazdálkodás feltételeit,
  • az élelmiszer- és energiaágazatban az országnak önellátásra és önfenntartásra kell berendezkednie,
  • a középiskolai tananyagba be kell emelni a honvédelmi, pénzügyi és mezőgazdasági alapismereteket,
  • át kell gondolni Magyarország EU- és NATO-tagságát és nem szabad elfogadni a „nemzetközi szabadkőművesség által létrehozott szervezetek diktatúráját”.

A Mi Hazánk Mozgalmat 2018-ban alapították a Jobbikból kilépő nemzeti radikálisok, a párt idén áprilisban a szavazatok 5,88 százalékával jutott a parlamentbe. A Mi Hazánk azóta még népszerűbb lett, legutóbb akkor számoltunk be róluk részletesebben, amikor a magyar szélsőjobb színe-java a Magyar Sziget fesztiválon fejtette meg a világ nagy kérdéseit.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!