A Kutyapárt kifestett két piliscsabai buszmegállót, az önkormányzat most négymillióért lebontja őket

2022. szeptember 2. – 17:53

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt számolt be róla a Facebook-oldalán, hogy a piliscsabai önkormányzat négymillió forintért elbonttatja azt a két buszmegállót, amit a párt aktivistái festettek ki. Helyükre a Nyerges Zsolt és Mészáros Lőrinc tulajdonában levő Publimont kft. építhet újat – írja a HVG.

Farkas András KDNP-s polgármester előterjesztésére szavazta meg az önkormányzat, hogy bontsák el összesen négymillió forintért a két megállót, hogy helyükre a Publimont kft. építhessen újat. A Publimont ingyen építené meg az új megállókat, amiket aztán reklámfelületként használna.

„Mindez már csak azért is szomorú, mert a mostani megállóval semmi baj nincs, leszámítva persze, hogy nem lehet rajta a pénzünkből kormánypropaganda” – írja a Kutyapárt.

Az ügyben petíció is indult.

Frissítés

A piliscsabai polgármester szombaton közölte: szerinte a Kutyapárt tudatosan beelőzte őket a kifestett buszvárókkal, holott eleve cserélték volna őket. A KDNP-s Farkas András szerint nem lesz baja a halas buszváróknak, csak más funkciót kapnak. Megbeszélné az alkotókkal, mi legyen az építmény sorsa. Mint írta, a két építményt nem négymillió forintért cserélik, ahogy a Kutyapárt állítja, hanem mintegy kétmillióért.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!