A sajtóból tudták meg az Azonnali újságírói, hogy megszűnik a lap

2022. augusztus 11. – 17:11

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

„Tényleg megszűnünk, és tényleg nagyjából hasonló okokból, amiért a boltban is drágább minden, félünk a téltől, és a benzin is sokkal drágább lenne a mostaninál a magánszemélyeknek is, ha nem lenne megstoppolva az ára”

– áll az Azonnali.hu Üzemi híradó című cikkében. Mint írják, jó lett volna, ha nem a Media1-ről tudják meg a hírt, hogy megszűnik a munkahelyük, de sajnos Kelemen Imola ügyvezető igazgatónak sem volt lehetősége ezt személyesen közölni velük.

Hozzáteszik: nem azonnali hatállyal zárják be a lapot, őszig még futni fognak mindenféle anyagaik, és remélik, valamilyen formában még találkoznak az olvasóközönséggel.

Befejezi működését Ungár Péter politikus és Gerényi Gábor médiavállalkozó közös portálja, az Azonnali.hu – írtuk nemrég a Media1.hu alapján. A 2018-ban megalapított Azonnali Média Kft. többségi tulajdonosa Ungár Péter LMP-s politikus, Schmidt Mária, a Terror Háza főigazgatójának és az Orbán-kormány kormánybiztosának fia. Rajta kívül az a Gerényi Gábor is tulajdonos, akinek a neve 2020-ban az Index szétrobbanása előtt, az úgynevezett Gerényi-terv kapcsán is előkerült.

Gerényi szerint gazdasági okok miatt döntöttek így, mivel a cég évek óta veszteséges volt, ráadásul a gazdasági kilátások rendkívül bizonytalanná váltak, senki nem tudja, mi jön most. Azt is mondta, jó emberekkel dolgoztak együtt, ezért reményét fejezte ki, hogy el tudnak majd helyezkedni a lap munkatársai másutt.

Az Azonnali.hu olvasottsága a Gemius hivatalos adatai szerint napi átlag 10-15 ezer körül alakult, aztán idén tavasszal felment 30-40 ezerre, ám vélhetően ez a látogatottság nem termelt olyan bevételeket, amelyből egy szerkesztőség fenntartható.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!