Megszűnik az Azonnali.hu

2022. augusztus 04. – 10:07

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Befejezi működését Ungár Péter politikus és Gerényi Gábor médiavállalkozó közös portálja, az Azonnali.hu – írja a Media1.hu. A médiaügyekkel foglalkozó portál azt írja, a 2018-ban megalapított Azonnali Média Kft. többségi tulajdonosa Ungár Péter LMP-s politikus, Schmidt Mária, a Terror Háza főigazgatójának és az Orbán-kormány kormánybiztosának fia. Rajta kívül az a Gerényi Gábor is tulajdonos, akinek a neve 2020-ban az Index szétrobbanása előtt, az úgynevezett Gerényi-terv kapcsán is előkerült.

A Media1 csütörtökön elérte Ungár Pétert, aki nem kívánta kommentálni jelenleg a lap bezárásával kapcsolatos értesülést. Ezt követően Gerényi Gábor megerősítette a portálnak, hogy

a kérdés mostanra lényegében eldőlt, valóban nem működtetik tovább a lapot.

Gerényi szerint gazdasági okok miatt döntöttek így, mivel a cég évek óta veszteséges volt, ráadásul a gazdasági kilátások rendkívül bizonytalanná váltak, senki nem tudja, mi jön most. Azt is mondta, jó emberekkel dolgoztak együtt, ezért reményét fejezte ki, hogy el tudnak majd helyezkedni a lap munkatársai másutt.

Az Azonnali.hu olvasottsága a Gemius hivatalos adatai szerint napi átlag 10-15 ezer körül alakult, aztán idén tavasszal felment 30-40 ezerre, ám vélhetően ez a látogatottság nem termelt olyan bevételeket, amelyből egy szerkesztőség fenntartható.

Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!