Bombariadó – fenyegető üzenetet küldtek több budapesti fürdőnek

2022. június 7. – 13:53

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Bombariadó van a budapesti Rudas fürdőben – erősítette meg a Telex információját Réthy Sarolta, a Budapest Gyógyfürdői és Hévízei Zrt. kommunikációs szakértője. Úgy tudjuk, hogy nem sokkal ezelőtt a Lukács és a Széchenyi fürdőt is ki kellett üríteni bombariadó miatt.

Bombariadó a Rudasban Fotó: Olvasó / Telex
Bombariadó a Rudasban Fotó: Olvasó / Telex

Miután olvasónk fotóin egy mentőautót is látni a Rudasnál, kerestük az Országos Mentőszolgálatot, hogy megtudjuk, kellett-e ellátniuk valakit a helyszínen és ha igen, milyen panaszokkal, de a mentőszolgálat későbbre ígért választ a kérdéseinkre.

Kerestük a Budapest Rendőr-főkapitányságot is, hogy megtudjuk, mikor és honnan érkezett bejelentés a bombariadóról, de kérdéseinkre egyelőre nem kaptunk választ. Amint megérkeznek a válaszok, frissítjük cikkünket.

Tavasszal megszaporodtak a bombariadók szerte az országban, legutóbb május közepén volt bombariadó a fővárosi fürdőkben, április végén pedig volt olyan nap, amikor bombariadók sorozata söpört végig több plázán is, de érintette a Szépművészeti Múzeumot is. A Lukács fürdőnek sincs túl jó szériája, nemrég ugyanis kigyulladt a szaunavilága.

Frissítés 2022.06.07. 14:45-kor:

A Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya a Telex megkeresésére közölte, hogy „2022. június 7-én több budapesti intézmény kapott fenyegető üzenet. A tűzszerészeti átvizsgálás és a szükséges intézkedések megtétele folyamatban van.”

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!