Kimondták a börtönben ülő Fekete Dávid válását

2022. május 06. – 09:25

Másolás

Vágólapra másolva

„Igen, lezárult a válóper” – erősítette meg a válás tényét a Blikknek dr. Pikali Petra, Fekete Dávid volt feleségének ügyvédje. „Fontos, hogy a kapcsolattartás szabályozva lett, Dávidnak van lehetősége látni a gyerekeket” – mondta. A bíróság több mint egy évvel a szakítás után mondta ki az egykori megasztáros és Regina válását. Fekete Dávid elvileg láthatáson tarthatná a kapcsolatot 2,5 éves ikerfiaival, de a volt felesége, Regina nem hajlandó bevinni gyermekeit a büntetés-végrehajtási intézetbe.

A Győri Járásbíróság csütörtökön hosszabbította meg Fekete Dávid letartóztatását, aki ismét hiába kérte, hogy engedjék ki a börtönből. Ma éppen egy éve annak, hogy Feketét megfosztották szabadságától. Több mint 20 cselekménnyel, főként csalásokkal gyanúsítják az autókereskedőként is próbálkozó hírességet. Az elkövetési érték a nyomozás jelenlegi ismeretei szerint meghaladja a 350 millió forintot.

A bíróság azért döntött a letartóztatás fenntartása mellett, mert másképp valószínűsíthető, hogy a gyanúsított szabadlábra helyezése esetén elérhetetlenné válna. Ezen nem változtat az sem, hogy a lakóhelyével kapcsolatos körülményeit rendezte – közölte Máté Kinga bírósági szóvivő.

A Telex győri tudósítójának az ügyről szóló részletes cikkét itt olvashatja el újra.

Támogasd a Telexet! Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogatom