Bombariadó volt budapesti, győri, debreceni, miskolci és kaposvári plázákban

2022. április 19. – 18:01

frissítve

Bombariadó volt budapesti, győri, debreceni, miskolci és kaposvári plázákban
Bombariadó a MOM Parknál – Fotó: Olvasónk / Telex

Másolás

Vágólapra másolva

Bombariadó volt több budapesti plázában, az Arénában, a MOM Parkban és a Mammutban, jelezték olvasóink. Szintén bombafenyegetés miatt vonultak ki a rendőrök és a katasztrófavédelem Kaposváron a Pláza környékére, a Győr Plázába, illetve Debrecenben több helyszínen.

Frissítés:

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórházba, a sétálóutcai MÁV Jegyirodába, a Miskolc Plázába és a Szinvaparkba is bombariadóval fenyegető üzenetek érkeztek kedden napközben – tudta meg a minap.hu a megyei rendőr-főkapitányság szóvivőjétől.

Bombariadó a Mammutnál – Fotó: Olvasónk / Telex
Bombariadó a Mammutnál – Fotó: Olvasónk / Telex

A Telex kereste a rendőrséget az ügyben. A sajtóügyelet telefonon azt közölte, hogy Budapesten több bevásárlóközpont és intézmény kapott emailben fenyegetést. A hatóság ezek után megtette a szükséges intézkedéseket (például kiürítették az épületeket), és elkezdte felkutatni az elkövetőt. Az ügyben nyomozást is indítottak közveszéllyel való fenyegetés gyanújával.

Arra a kérdésre, hogy pontosan hány pláza és egyéb intézmény kapott fenyegetést, és melyek ezek, a rendőrség nem kívánt válaszolni.

Nem az idei első láncbombariadó a mai: mint megírtuk, három héttel ezelőtt a budapesti és a szegedi Árkádban, a debreceni Fórumban, Pécsen és Győrben is bombariadó miatt vonultak ki a rendőrök.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!