Országszerte több plázát is bombariadó miatt kellett kiüríteni

2022. március 30. – 20:02

Másolás

Vágólapra másolva

Országszerte több bevásárlóközpontot kellett kiüríteni bombariadó miatt szerdán kora este, értesültünk több, egymástól független forrásból.

Információink szerint a budapesti és a szegedi Árkádban, a debreceni Fórumban, Pécsen és Győrben is bombariadó miatt vonultak ki a rendőrök.

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság a Délmagyar megkeresésére megerősítette, hogy kaptak egy bejelentést, miszerint bomba van a szegedi Árkádban.

Az Országos Rendőr-főkapitányság sajtóügyelete kérdéseinkre azt válaszolta, hogy „az országban öt helyszín vonatkozásában érkezett bejelentés közveszéllyel fenyegetésről. Az eddig elvégzett kutatások során robbanóanyagot vagy robbantásra alkalmas szerkezetet a rendőrség bombakutatói nem találtak”.

Támogasd a Telexet! Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogatom