M. Richárd megint sztrókot kapott, öntudatlan, kritikus állapotban fekszik a börtönkórházban

2022. április 15. – 16:54

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Újból sztrókot kapott a börtönkórházban M. Richárd, akit Dózsa György úti baleset miatt nyáron három és fél évre elítéltek – közölte az RTL.hu szerint a férfi ügyvédje. Mocsai Gergely azt mondta, az esetről pénteken értesítették a berettyóújfalui büntetés-végrehajtási intézet és

M. Richárd nincs öntudatánál, állapota kritikus, és lélegeztetőgépen van.

M. Richárd 2017. május 15-én jogosítvány nélkül és túl gyorsan vezetve okozott baleset, melyben ketten meghaltak, ketten súlyosan megsérültek. A baleset miatt elhíresült férfit április elején szállították a berettyóújfalui börtönkórházba romló egészségügyi állapota miatt. Az ügyvédje szerint 50 kilót fogyott a börtönkörülmények között.

M. Richárd tavaly decemberben kapott először sztrókot, a szombathelyi börtönben. Ügyvédje már ekkor a büntetés-végrehajtási intézethez fordult, hogy szakítsák félbe a büntetését, amíg felépül. Mocsai Gergely ekkor azt is állította, hogy az elítélt férfi 24 órát feküdt a cellájában ellátás nélkül, miután sztrókot kapott, a férfi élettársa pedig azt mondta, hogy embertelen körülmények között tartják fogva M. Richardot.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!
Partnereinktől