Rogán-Gaál Cecíliához köthető cég vette meg az egykori Rába-üdülőt Siófokon

2022. április 13. – 08:53

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Rogán-Gaál Cecília üzleti partnere, a Digital Minds Kft. vette meg a Rába gyár egykori siófoki üdülőjét – írja a Napi.hu.

A Kazinczy Ferenc utcában található, felújításra szoruló komplexumot március elején árverezte el a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt., a Digital Minds pedig kikiáltási áron, 168,91 millió forintért vette meg. Az üdülő egy 5322 négyzetméteres telken található, 18 faházból és egy központi téglaépület áll, amelyek gyenge műszaki állapotban vannak.

A Digital Minds korábban azzal került be a hírekbe, hogy részt vesznek a Rogán-Gaál Cecília nevével fémjelzett Fitbalance nevű sportrendezvény szervezésében. A cég a rendezvény résztvevőinek adatait kezelte, jelenleg pedig rendezvényszervezőként szerepel a Fitbalance honlapján.

A Digital Minds 2015 novembere óta működik, negyven bejegyzett tevékenysége van, ám ezek közül egyik sem kapcsolódok ingatlanhoz, építéshez vagy vendéglátáshoz. Fő tevékenységük a film-, videó- és televízióműsor-gyártás. A cég az elmúlt éveket néhány millió forintos nyereséggekkel zárta. A vállalkozás jelenleg három dolgozót foglalkoztat. Két tulajdonosa van, Liziczai Zsolt és Vizvárdi Bence.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!