Megvan az a férfi, aki bántalmazott egy 82 éves ellenzéki aktivistát a választás napján

2022. április 8. – 14:06

Másolás

Vágólapra másolva

Az óbudai rendőrök garázdaság miatt hallgattak ki egy férfit, aki a gyanú szerint a választás napján a III. kerületben bántalmazott egy szórólapokat osztó 82 éves aktivistát, írja a Police.hu.

Múlt vasárnap az ellenzéki aktivistát megütötték, majd miután földre esett, megrugdosták Óbudán, a Vihar utca – Raktár utca sarkán lévő CBA előtt. A 82 éves férfi az Egységben Magyarországért pártszövetség kabátját viselte, és az ő szórólapjaikat osztogatta a járókelőknek, amikor az üzletből kilépett egy pár, akik rátámadtak.

Először kitépték a kezéből a szórólapokat, megütötték, majd amikor a földre esett, belerúgtak. A támadók indoka az volt, hogy kampánycsendben nem szabad szórólapozni, de mivel a CBA nincs egyik szavazókör 150 méteres körzetében sem, így ez nem állja meg a helyét.

A III. kerületi rendőrkapitányság garázdaság gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen indított eljárást. A nyomozók azonosították a feltételezett elkövetőt, akit április 7-én óbudai lakásáról állítottak elő. Az 51 éves I. Imre gyanúsítotti kihallgatásán azt beismerte, hogy meglökte a sértettet, de az ütést és rúgást tagadta.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!