A kispesti polgármester korábbi kabinetfőnöke is érintett lehet az újabb Anonymous-videókban

2022. március 16. – 10:03

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Patek Gábor, dr. Fischer László és Deák Gábor nevét említi legújabb videójában a hosszabb szünet után ismét előkerülő Anonymous-maszkos ember, aki korábban a Városháza-ügyben küldött videókat a lapoknak. Az ismeretlen azt mondja a videóban, hogy róluk, a politikai megbízóikról, illetve a 3., 18. és 19. kerületekben „végzett tevékenységükről fogunk beszélni.”

Az Anonymous-maszkos emberről korábbi elemzésünkben azt írtuk, hogy mindig az ellenzéket támadó üggyel jön elő, újabban kormányhű szereplők kezében lévő, de nem szigorúan a propagandához sorolt sajtó közreműködésével.

Patek Gábor neve néhány éve már előkerült a sajtóban, amikor a Magyar Nemzet cikksorozatot közölt azokból a hangfelvételekből, amiket Lackner Csabának, az MSZP-ből azóta kizárt, drogozás- és korrupciógyanúba keveredett önkormányzati képviselőnek tulajdonítanak.

Frissítés 2022.05.04. 09:06-kor

Cikkünk egy korábbi verziójában hivatkoztunk a Magyar Nemzet cikksorozatának egyik részére, ám mivel a hivatkozott hangfelvétel már nem elérhető a Magyar Nemzet oldalán, így ehhez kapcsolódóan az alábbi helyreigazítást tesszük. A Magyar Nemzet cikkével kapcsolatban valótlanul híreszteltük, hogy Patek nagyon fel tudja gyorsítani az eseményeket, ha arról van szó, hogy szegény embereket ki kell tenni önkormányzati lakásokból. A hibáért elnézést kérünk.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!