Hoppál Péter azt javasolja a „balosoknak”, ők most ne vásároljanak benzint

2022. március 9. – 22:48

Másolás

Vágólapra másolva

Hoppál Péter – ahogy sok más fideszes politikus – igen erős kommentelő, és ezt a pécsi képviselő ma is bizonyította. Megírtuk, hogy miután kedden és szerdán több, főleg kisebb magánbenzinkút kényszerült bezárni, vagy jelentősen csökkenteni a kiadott üzemanyag mennyiségét – van olyan kút is, ahol csak 5 litert lehetett tankolni –, sok nyitva tartó kúton hosszú sorok alakultak ki az ellátási hiánytól való félelem miatt. Több kútüzemeltetővel is beszéltünk, és több fotót, videót is kaptunk olvasóinktól. Erre a cikkünkre érkezett meg kommentelőként Hoppál Péter, hogy odaírja:

„Rémhírterjesztők!”

Kommentjére sorban érkeztek a reakciók, többen írták neki, hogy be kellene állnia egy 20 perces sorba, illetve, hogy Nógrádban de Sopronban is tapasztalták a problémát, de Hoppált nem lehetett kizökkenteni, sőt, végül mindenkinek felajánlotta a megoldást:

„Márki-Zay megmondta: rezsicsökkentés az, ha kevesebb benzint veszünk. Balosok! Hallgassatok végre a kapitányotokra! Ti most ne vásároljatok benzint!”

Hernádi Zsolt, a Mol elnök-vezérigazgatója szerda este az ATV Egyenes Beszéd című műsorában arról beszélt, hogy nincsen ellátási gond üzemanyagból Magyarországon, legfeljebb lokális logisztikai fennakadások lehetnek, nem érdemes sorban állni most, érdemes várni a tankolással a kamionstopig. Néhány nagykereskedő leállt Magyarországon, mert nem tudják kigazdálkodni az árkülönbséget. Hernádi szerint főként olyan kutak álltak le, amik nem tartoznak egyik nagyobb lánchoz sem.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!