Kövér László: Szembe kell szállnunk az identitásellenes szellemi terrorizmussal

2022. február 24. – 12:42

Másolás

Vágólapra másolva

„Szembe kell szállnunk azzal az identitásellenes szellemi terrorizmussal, amely destabilizálni akarja a nyugati világban fennálló demokratikus uralmi rendet” – mondta Kövér László, az Országgyűlés elnöke csütörtökön a Terror Háza Múzeum és a Szent István Intézet konferenciáján, amelyet a kommunizmus áldozatainak emléknapja alkalmából szerveztek.

Közben hajnalban Oroszország megtámadta Ukrajnát, a fejleményeket percről percre közvetítjük ebben a cikkben. legfontosabb híreit ebben a cikkben gyűjtöttük össze.

A Vörös csillag a kereszt ellen című tanácskozáson az MTI beszámolója szerint Kövér László arról beszélt, hogy napjainkban az államra mint közhatalomra már nem egy másik állam jelenti a legnagyobb veszélyt, hanem a választási legitimációval nem rendelkező, ezért nem ellenőrizhető és nem átlátható, nem elszámoltatható magánhatalmak.

Kövér László azt is mondta, hogy „ha a nemi identitás elenyészik, akkor előbb vagy utóbb megszűnik a férfi és nő alkotta család fogalma és valósága, a családok biztosította biológiai folytonosság nélkül pedig a középosztályok nem tudják fenntartani társadalmi és gazdasági pozíciójukat, középosztályok nélkül pedig nem fenntartható a parlamentáris demokrácia rendszere, amelyek helyébe az önkény rendszere léphet”.

Azt mondta, hogy a szemünk láttára épül a bűntudat kultúrája, amelynek célja, hogy „minden természetes biológiai vagy társadalmi különbözőség természetellenesként való beállításával mindenki mindenki ellen fordíthatóvá, és ezáltal könnyebben alávethetővé váljon”.

Mi, magyarok nem ilyen jövőt akarunk magunknak, nem akarunk keresztényellenes, gendermarxista technológiai diktatúrában élni

– mondta a házelnök.

Az egyórás előadás a múzeum Facebook-oldalán is visszanézhető.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!