Csongrád-Csanád megyei polgármesterek levelet írtak Márki-Zaynak, nem kérnek „az ellenzéki megosztó politikából”

2022. január 19. – 08:30

Másolás

Vágólapra másolva

Lázár János és Márki-Zay Péter választókörzetének több polgármestere levelet írt az ellenzék miniszterelnök-jelöltjének, amelyben azt kérik, hogy „ne hurcolják be az ellenzéki megosztó politikát”, írja a Hvg.hu.

A nyilatkozatot Farkas János magyarcsanádi polgármester kezdeményezte, aki a Makó Híradó tudósítása szerint azt mondta, hogy

„településeink a kormánynak köszönhetően fejlődnek, gyarapodnak, nincs szükségünk kioktatásra, lenézésre, legfőképpen szánalomra”.

Azt is írják, hogy felelősséggel tartoznak a településeiken élőknek, hogy megvédjék őket az országos politika konfliktusaitól. Azt is hozzáteszik ugyanakkor, hogy a választásokon győztesként kikerülő parlamenti képviselővel mindenképpen együttműködnek majd, hatékonyan, gyakorlatiasan és értéksemlegesen.

A Makó Híradó kérdésére, miszerint nem tartanak-e attól, hogy a nyilatkozat hatására Márki-Zay Péter lejárató kampányba kezd ellenük, Farkas János azt válaszolta, hogy még ha ez meg is történik, a lakosok látják, hogy milyen eszközöket használ fel a baloldal a kampány során, és el tudják dönteni azt, hogy mi a valóság, és mi nem az.

Csongrád-Csanád megye 4. választókörzetében Lázár–Márki-Zay-csata lesz április 3-án, az összes fideszes jelöltet térképre tettük ebben a cikkünkben>>>

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!