Mentő vitte el a győri bíróságról a villanyszerelős gyilkosság vádlottját

2022. január 12. – 10:20

Laczó Balázs
Laczó Balázs
Győri tudósító

Másolás

Vágólapra másolva

Infarktusgyanúval vitték be a kórházba a győri É. Imrét, akit két villanyszerelő meggyilkolásával vádolnak. A férfi szerdai tárgyalása el sem kezdődhetett, erre a napra egyébként egy osztrák tanút idéztek be.

Rosszul lett a győri É. Imre saját tárgyalása előtt, a férfit a „villanyszerelős gyilkosságként” elhíresült ügyben idézték be.

A Győri Új Szó úgy tudja, É. Imre maga kérte, hogy mentőt hívjanak. Reggel bement kirendelt védőjével a bíróságra, és a földszinti padon ülve várakozott, a tárgyalás még nem kezdődött el. Egyszer csak odaszólt a teremőrnek, kérve, hogy menjen oda hozzá. „Uram, legyen szíves, rosszul vagyok…” A jelenlévők szerint azt mondta, szorít a szíve, éjjel is rosszul aludt. A portás mentőt hívott, a vádlottat kivitték a kocsiba, de úgy látták jónak, hogy a kórházban végezzék el a szükséges vizsgálatokat.

A tavaly júliusban kezdődött bírósági eljárás mai napján egy osztrák tanút hallgattak volna meg, de így elmaradt a tárgyalás, márciusban folytatják. É. Imre jelenleg bűnügyi felügyelet alatt áll, évek óta otthonában lehet, elektronikus nyomkövető van a lábán.

A Telex fontosnak tartja, hogy az egész ország területéről szállíthasson az olvasóinak sztorikat, ezért közlünk gyakran vidéki riportokat. Mivel minden térséget nem tudunk lefedni budapesti szerkesztőségünkkel, keressük az együttműködést vidéki újságírókkal, és fokozatosan országos tudósítói hálózatot szeretnénk kiépíteni. Ez a cikk is egy ilyen együttműködés keretein belül készült.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!