Tévedés történt a tapolcai baleset áldozatainak azonosításánál, a gyászoló anyával hétfőn közölték, hogy életben van a lánya

2022. január 4. – 12:38

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Múlt szombaton, január 1-jén vonat és személyautó ütközött össze Tapolcánál, a kocsiban öten utaztak, négyen nem élték túl a balesetet, egy utas pedig életveszélyesen megsérült. A Blikk információja szerint a balesetet túlélő lány szülei sokáig úgy tudták: az ő lányuk halt meg.

Az öt utas közül ketten voltak lányok, közülük Sz. Melani élte túl a balesetet. A lány édesanyja a Facebookon arról számolt be, hogy először arról értesítették, hogy a lánya elhunyt a balestben, azonban január 3-án éjjel nyomozók jelentek meg az otthonuknál, és azt közölték vele, hogy Sz. Melani életben van, a szombathelyi kórházban kezelik.

A Blikk azt írta: „valami tévedés történt az adatok felvételénél: ma éjszakáig a balesetet túlélő áldozat családja úgy tudta, gyermekük meghalt, a valódi áldozat családja pedig ezek szerint azt, hogy az ő gyermekük él”.

Frissítés 13:48: A rendőrség kedden közleményt adott ki a balesettel kapcsolatban: „Az eset kapcsán a sajtóban és a közösségi médiában tévesen jelent meg az a hír, hogy a négy elhunyt egyike Sz. M. csabrendeki lakos. Ezzel szemben a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányságon folyamatban lévő büntetőeljárásban eddig végrehajtott vizsgálatok alapján megállapítható, hogy a baleset egyetlen túlélője Sz. M., akit jelenleg is kórházban ápolnak.”

A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!