Tiborcz: Elengedhetetlen az összefogás a szükségben

2021. december 14. – 11:50

Másolás

Vágólapra másolva


Novemberben koronavírusban meghalt a mórahalmi mentőállomás egyik 47 éves mentőse, három gyermeket nevelő felesége hiteleik miatt is nehéz helyzetbe került, írja a Blikk.

Gera Zsolt, a mórahalmi Központi Orvosi Ügyelet Facebook-oldalán arról számolt be, hogy a mentős családját maga Tiborcz István látogatta meg. Tiborcz a család minden adósságát kifizette, és megígérte, hogy a továbbiakban is segíteni fog nekik.

Ahogy Gera fogalmaz: megállapodtunk abban, hogy kilép a névtelenségből, hogy mások is kezet nyújtsanak a rászorulóknak. Sok mindenről beszélgettünk, de mondott valamit, ami még most is visszacseng a fülemben:

Annyi helyre kell a segítség, hogy elengedhetetlen az összefogás a szükségben. Azok az emberek, akik nap mint nap az életüket kockáztatják az embertársaikért, mentősök, tűzoltók, rendőrök éppúgy megérdemlik, hogy a bajban rajtuk és családjaikon is segítsen valaki.

Gera ír arról is, hogy a miniszterelnök milliárdos veje mindenkinek vitt ajándékot is, kinek egy legót, kinek egy tabletet, kinek egy fényképezőgéphez való állványt. És ha azt hinnék, hogy egy bizonyos vagyoni szinten felül az emberek csak kockadesszert mangó-kókuszt, Nuance eper-tonkát képesek enni desszertnek, az nagyon téved, például Tiborcz szívesen fogyasztja az egyszerűbb édességet is:

Ültünk a kis teraszból átalakított étkezőben, a kihúzható kis asztal mellett egy széken, és Esztike által készített kókuszgolyót majszoltuk. Észre sem vettük, hogy órák teltek el.

Mészáros Lőrinc is jótékonykodott a minap, saját zsebbe nyúlt, hogy a szegedi nyugdíjasok a teljes 2022-es évre újra a 2019-es kedvezményes árakon válthassák meg bérleteiket egy szegedi élményfürdő- és wellness-szolgáltatásaira.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!