A legocsmányabb kereszténygyalázásnak tartja a meleg Mikulásról szóló reklámot Kövér László

2021. november 29. – 09:00

Másolás

Vágólapra másolva

A Hír TV Bayer show című műsorában Kövér László és Bayer Zsolt rögtön az elején egyetértett abban, hogy a világ egyre gyorsabban rohan a vesztébe; a házelnök azt mondta, jelenleg hideg polgárháború zajlik a világban – írja a 24.hu. Bayer Zsolt azzal vezette fel a műsort, hogy mire az adásba kerül, advent első vasárnapja lesz és hamarosan érkezik a Mikulás. A műsorvezető először felelevenítette az ünneppel kapcsolatos gyerekkori emlékeit, majd a stúdióban levetítették a norvég posta reklámját, amelyben a Mikulás szerelmes lesz egy férfiba.

A műsor további részében Bayer Zsolt fogadta Kövér László házelnököt, és megkérdezte tőle, hogy akkor is megalapították volna-e a Fideszt, ha már akkor tudják, hogy 2021-ben a szabadságot majd az jelenti, hogy a norvég posta reklámjában homoszexuálisnak állítják be a Mikulást. A házelnök azt felelte, első felindulásukban vélhetően azt mondták volna, hogy

„akkor csinálja, akinek két mamája van, de ez ma már nem annyira mellbevágó dolog, mint akkoriban lett volna”.

Kövér László szerint végül mégis megalapították volna a Fideszt, mégpedig azért, hogy próbáljanak ellenállni a gonosznak. Ahogyan arról a Telexen is írtunk, a norvég postaszolgálat arra emlékezik Harry és a Mikulás szerelmének történetével, hogy ötven éve dekriminalizálták a homoszexualitást Norvégiában.

Kövér László a norvég reklám miatt várja a katolikus egyház és minden jóérzésű keresztyén tiltakozását, amiért meggyalázták Szent Miklós emlékét, és

„köpnek mindarra a hagyományra, ami ebből fakadt évezredeken át”.

Azt mondta, szerinte ez nem egy egyszerű, olcsó poén, amit egy államinak nevezett cég meg a média megenged magának, hanem ez a legocsmányabb kereszténygyalázás, ami az utóbbi években persze már megszokottá válik, de „ha úgy viselkedünk, mintha ez a mindennapok része lehetne, akkor persze az is lesz előbb-utóbb”.

A két Fidesz-alapító egyetértett abban, hogy ez a reklám a normális, tisztességes homoszexuális felebarátaikat is felháborítja.

A vasárnapi adás felvételről ment, és nem volt szó benne arról a kiszivárgott hangfelvételről, amelyen Kövér László titkosszolgálati vezetőknek azt mondta, hogy az ellenzék jelenti a legnagyobb nemzetbiztonsági veszélyt. A Direkt36 oknyomozó anyaga a Telexen jelent meg először szombaton, a tavaly februári hangfelvétel miatt az ellenzéki összefogás azt követeli, hogy Kövér mondjon le a házelnöki tisztségéről.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!