Karácsony Gergely szolgálati autója végighajtott a buszsávon, a főpolgármester azt mondja, nem emlékszik ilyenre, de beszél a sofőrjével, hogy ne csináljon ilyet

2021. november 29. – 10:34

Másolás

Vágólapra másolva

A főpolgármester autója az Erzsébet hídon a buszsávon hajt végig Pest felé, végig a dugóban álló autók mellett, majd lekanyarodik jobbra a pesti hídfőnél, ez látható azon a felvételen, amelyet a Magyar Nemzet tett közzé. A videót egy közlekedő rögzítette és küldte el a lapnak, ide kattintva tudja megnézni. Hogy mindez mikor történt, azt nem tudni, a beküldő „kora délelőtti órákat” említ, de hogy melyik nap, azt nem írja a lap.

Egy képkocka a felvételből – Forrás: Magyar Nemzet
Egy képkocka a felvételből – Forrás: Magyar Nemzet

Hétfőn reggel Karácsony Gergely tartott egy más témájú sajtótájékoztatót, amelyen erről is kérdezték őt. A híresen jogosítványtalan főpolgármester azzal kezdte, hogy „én nagyon ritkán vezetek szolgálati autót, gyakorlatilag soha”, majd úgy folytatta, „nem emlékszem arra, hogy éber állapotban buszsávban közlekedtem volna, nem tartom teljesen kizártnak, hogy ez mégis előfordult. Miniszterek rendszeresen megteszik egyébként.” Aztán arra, hogy a sofőrje tett-e ilyet, azt felelte, „remélem, hogy nem, de ha előfordult, akkor majd beszélgetek vele erről, hogy ne csináljon ilyet.”

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!