Térdszalagszakadást szenvedett a rendőr, miután intézkedés közben áthajtott a lábán egy autós

2021. november 25. – 16:28

Másolás

Vágólapra másolva

Elismerte a bűncselekmény elkövetését az a férfi, aki áthajtott egy intézkedő rendőr combján Baranya megyében.

Kedd délután egy rendszám nélküli autót akartak ellenőrizni a rendőrök Mecseknádasd közelében, ám a 29 éves sofőr a jelzés ellenére nem állt meg. Menekülni kezdett, és a főútvonalról egy földútra hajtva száguldozott a szirénázó rendőrautó elől.

Egy füves területen aztán autója elé kanyarodva megállásra kényszerítették a sofőrt, de a rendőri felszólítások ellenére nem volt hajlandó kiszállni. Az egyik rendőr ekkor odament az autóhoz, és az ablakon benyúlva próbálta meg kinyitni az ajtaját.

Erre a sofőr gázt adott, másodpercekig húzta maga után a rendőrt, aki végül leesett az autóról. A sofőr pedig áthajtott a combján, és elmenekült a helyszínről.

Pár órával később Hidason fogták el. Az intézkedő rendőr térdszalagszakadást szenvedett, súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

A Kaposvári Regionális Nyomozó Ügyészség hivatalos személy elleni erőszak és súlyos testi sértés bűntette miatt hallgatta ki a férfit, aki elismerte a cselekmény elkövetését. Az elkövető őrizetét az ügyészség megszüntette, a büntetlen előéletű gyanúsított szabadlábon védekezhet.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!