Ittasan, bedrogozva hajtott át egy rendőr lábán egy baranyai sofőr

2021. november 24. – 18:21

Másolás

Vágólapra másolva

Egy rendszám nélküli terepjáró sofőrje hajtott át egy baranyai rendőr lábán Mecseknádasd közelében, írja a Hvg.hu a rendőrségi hír alapján. Kedden délután vették észre a rendőrök a falu benzinkútjánál, hogy nincsen a járművön rendszám, ezért akarták ellenőrizni a sofőrt – aki inkább menekülőre fogta.

A faluból kiérve egy földúton folytatták az üldözést, majd kiértek egy füves területre, ahol az egyik rendőr a kocsi ajtajához ment, és az ablakon benyúlva próbálta meg azt kinyitni.

Erre a sofőr gázt adott, másodpercekig húzta maga után a rendőrt, aki végül leesett az autóról, majd a sofőr áthajtott a lábán.

Az esetről videó is készült, ezt viszont korhatárosra állította be a rendőrség, így csak a YouTube-on keresztül lehet megnézni.

A rendőr súlyos sérülésekkel került kórházba, kollégái pedig később azonosították a feltételezett elkövetőt, akit még aznap elfogtak a szomszédos észak-baranyai Hidason. A 29 éves férfi a szondáztatás és a drogteszt alapján ittasan, bedrogozva ült a volán mögé, így őrizetbe vették – az állapota miatt viszont csak később tudják kihallgatni. Átkutatták a lakását is, ahol 201 gramm „kábítószer gyanúját keltő” növényi származékot foglaltak le.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!