Lezsák Sándor: Szivárványosok, genderek, LMBTQ-aktivisták, Brüsszel – ezek a magyarok ellenségei

2021. november 14. – 14:17

Másolás

Vágólapra másolva

Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke – aki Koncz Zsófia felkonferálása szerint a „legfiatalabb szívű felszólaló” – azzal kezdte a beszédét, hogy a jövő évi „sorsdöntő választás lesz”. Majd idézte Reményik Sándor költőt, kicsi fehér templomokat, majd Nagy László költőt is, torokra mért ütéseket, ezután beszélt 1956-ról, szovjet tankokról, véres 2006-ról, MDF-ről is.

Lezsák ezután azt mondta, szombat este a választókerületében járt egy településen, ahol a polgárőrség egy új kocsit vásárolt. Ebből azt érzékelte, hogy a polgárőrök „tisztességgel végzik szolgálatukat, munkájukat, közösségben gondolkodnak, és ha szükséges, segítenek a déli határvédelemben, a migráns hadak feltartóztatásában”.

Az Országgyűlés fideszes alelnöke szerint most háború van: koronavírus-járvány is van, közben egy „balliberális csoport támad belülről”, és „támadnak a szivárványosok, genderek, LMBTQ-aktivisták, akik iskolák és óvodák színterén és igyekeznek megjelenni”, és akik és a természet alaptörvényeit akarják átírni, közben támad Brüsszel is. A magyaroknak mindezek az ellenségei, mondta.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!