A Blikknek megszólalt Lagzi Lajcsi zsarolója, azt mondta, egyedül találta ki a 200 milliós lehúzást, és nem hivatkozott Polt Péterre

2021. november 8. – 05:29

Másolás

Vágólapra másolva

A Blikk azt írja, megtalálta azt a férfit, aki a gyanú szerint azt ígérte Galambos Lajosnak, hogy 200 millió forintért cserébe elintézi, hogy a zenész kedvező ítéletet kapjon a büntetőügyében.

A lapnak a férfi azt nyilatkozta, „az egész egy hülye ötlet volt”, egyedül találta ki, és csak pénzt akart volna, „az volt a célom, hogy lehúzzam Lajcsit”. Azt is mondta, hogy „nem igaz, hogy bármilyen politikusra vagy magas beosztású tisztségviselőre hivatkoztam, erről a lehallgatási jegyzőkönyvben sincs bizonyíték”. „Nem volt itt se bűnbanda, se fegyveres, félelmetes bűnözők”, tette hozzá.

A férfi 200 milliót kért a zenésztől, kezet is fogtak az „üzletre”, aztán a 200 millió forint kölcsönadási szerződésének elkészítésével megbízott ügyvéd, dr. Puskás Ferenc irodájában találkoztak újra.

„Folyton arról kérdezett, tudom-e, ki Orbán Viktor, Pintér Sándor vagy Polt Péter. Amikor elváltunk, már sejtettem, hogy mire ment ki az egész, és lehallgattak”, magyarázta a férfi, akit aztán elfogtak a rendőrök. Azóta házi őrizetben van.

Galambos Lajost azóta első fokon elítélték.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!