Tűzpiros Gyurcsányokkal riogat a Fidesz új kampányvideója

2021. október 26. – 10:45

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

„Van mit megvédenünk! Van miért harcolnunk!” – ezzel a szlogennel tett közzé kampányvideót a Fidesz a párt hivatalos Facebook-odalán kedden.

Az új kisfilm illeszkedik a kormánypárt gyurcsányozós narratívájába, olyannyira, hogy Gyurcsány Ferenc konkrétan több vágóképen jelenik meg benne, mint maga Orbán Viktor. Persze a készítők nem hagyják magukra a nézőket, annak érdekében, hogy nehogy főhősnek nézze bárki az egykori miniszterelnököt, azok a régi képsorok, amiken Gyurcsány megjelenik, mindig piros szűrőt kapnak, előttük pedig csupa nagybetűvel szedett ijesztő szavak (IMF-hitel, munkanélküliség, kiszolgáltatott ország) villannak fel, drámai zenére.

Az alig egyperces videó első felében egy régen minden (gazdaság, migráció, munkanélküliség) rosszabb volt montázst láthatunk, ahol a pirosra színezett archív felvételek ellentétpárjai javarészt a hétvégi Békemenet napsütéses képkockái. A videó második fele pedig Orbán október 23-i beszédének egy részlete, amely szerint a miniszterelnök és az ő támogatói jöttek, láttak, és újra győzni fognak.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!