Sűrű október 23-ra készülhetünk a választások előtt fél évvel

2021. október 23. – 12:28

Másolás

Vágólapra másolva

Kiélezett belpolitikai helyzetben köszöntött rá Magyarországra az 1956-os forradalom és szabadságharc 65. évfordulója, járványügyi korlátozások most nincsenek érvényben, minden párt szervez valamilyen eseményt szombatra.

  • 12:00 A Magyar Kétfarkú Kutya Párt a negyedik, „a kormány politikája mellett, és minden más ellen” mottóval meghirdetett Békemenete indul az Oktogontól és a tervek szerint 15:00-ra ér be a Moszkva térre.
  • 14:00 A kormányközeli Civil Összefogás Fórum által meghirdetett Békemenet, ami a szervezők szerint nemcsak az 56-os hősöknek, hanem a 2006-os rendőri erőszak áldozatainak is, a BME-től indul 14:00-kor.
  • 15:00 A Mi Hazánk Mozgalom Pongrátz András nevével fémjelzett, díszlövéses megemlékezése a Corvin közben „az oltatlanok se legyenek másodrendű állampolgárok” mottót kapta.
  • 15:30 Orbán Viktor az Andrássy út és a Bajcsy-Zsilinszky út találkozásánál mondja el az október 23-i ünnepi beszédét.
  • 16:00 A közös listán induló hatpárti ellenzék „Egységben a szabad Magyarországért!” elnevezésű megemlékezését az Andrássy út és a Dózsa György út sarkán tartják. Itt fog felszólalni az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje, Márki-Zay Péter, és itt mond beszédet Dobrev Klára (DK), Jakab Péter (Jobbik), Fekete-Győr András (Momentum) és Karácsony Gergely (Párbeszéd) is.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!