Hollik: Már egymillióan írták alá a Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! petíciót

2021. október 03. – 11:27

Másolás

Vágólapra másolva

„Gyurcsány Ferenc mivel régóta nem tud már országgyűlési választásokat nyerni, ezért szervezett magának egy »kis házibajnokságot«. A számok mind azt mutatják, hogy Gyurcsány Ferenc újra leuralta a baloldalt és tanulságosnak nevezte azt, hogy a Momentum utolsó helyezésével a baloldal megújítására tett kísérlet is megbukott”

- reagált Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában az ellenzéki előválasztásra.

Hollik állítása szerint mindenki számára nyilvánvaló, hogy Gyurcsány Ferenc a baloldal vezetője és az is, hogy az előválasztásnak innentől már nincs tétje. Csak az a kérdés, hogy a baloldal miniszterelnök-jelöltje Gyurcsány Ferenc felesége vagy Karácsony Gergely főpolgármester lesz, aki már több mint 17 éve dolgozik neki, írja az MTI.

Tovább pörgetik a Stop Gyurcsány! Stop Karácsony! petíciót

Hollik elmondása szerint már több mint egymillióan írták alá a valamivel több mint egy hónapja indított petíciót, ami rövidesen újabb fázisba ér, amellett ugyanis, hogy a Fidesz aktivistái mindenkihez bekopogtatnak, online aláírási lehetőséget is biztosítanak rövidesen.

A műsorban Hollik István kitért az uniós tényfeltáró delegáció, a LIBE magyarországi látogatására is. Szerinte a LIBE-delegáció összetételét tekintve könnyű arra a megállapodásra jutni, hogy „a tények és a valóság nem zavarja meg a tisztánlátásukat”. Megjegyezte: a delegáció tagja volt egy LMBTQ-aktivista mellett csupa olyan liberális politikus, akik folyamatosan támadják Magyarországot. Rámutatott arra: az eljárási szabályok szerint egy ilyen delegációnak az érintett tagállam európai parlamenti képviselője nem lehet a tagja, Donáth Anna liberális baloldali képviselőnek mégis megengedték ezt. Először a saját maguk által állított szabályokat kellene betartani és utána lehet elkezdeni vizsgálgatni más országok berendezkedését és jogállami helyzetét – vélekedett Hollik István.

Arról is beszélt: Deutsch Tamás meghívta a delegációt a CÖF kamionjához, amely a 2006-os október 23-i eseményeket mutatta be, mert ha volt Magyarországon jogsérelem, amikor durván sérült a jogállam, az 2006. október 23-án volt. Érdekes módon a bizottság erre a kiállításra nem volt kíváncsi – tette hozzá.

Már egy éve van Telex! 🎉

Ez azt is jelenti, hogy sok támogatónk regisztrációja lejárt. Ha e-mail-címed megadásával kéred, megnézzük, hogy tartozik-e regisztráció az e-mail-címedhez, és ha igen, milyen támogatási adatokkal.

A Telex csak tőled függ. Legyél a rendszeres támogatónk!
Támogatom!
A Telex csak tőled függ. Legyél a rendszeres támogatónk!
Támogatom!