Kovács Zoltán: A gyerekek a vadászati világkiállítás legfontosabb célközönsége

2021. október 02. – 07:32

Kovács Zoltán: A gyerekek a vadászati világkiállítás legfontosabb célközönsége
Fotó: Németh Sz. Péter / Telex

Másolás

Vágólapra másolva

A gyerekek a vadászati világkiállítás programsorozatának legfontosabb célközönségét jelentik – mondta a közmédiának Kovács Zoltán, az „Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás lebonyolításáért felelős kormánybiztos pénteken a Somogy megyei Kaszói Kirándulóközpontban, az emlékpark és az Erdei Muzsika zeneszínpad avatásakor.

Az MTI híre szerint a kormánybiztos hangsúlyozta: a programsorozat egészében és a központi kiállításnál is külön figyeltek arra, hogy mindenben maximálisan megfeleljenek a szakmai elvárásoknak, de egyúttal a laikusok számára is élvezhetők legyenek a programok.

Kovács Zoltán elmondta, eddig több mint 53 ezer diák regisztrált a Hungexpo programjainak meglátogatására, és ebben nincsenek benne a vidéki helyszínek. Felhívta ugyanakkor a figyelmet a vidéki programsorozat fontosságára. Mint fogalmazott, „a szívét-lelkét a programnak a vidéki programsorozat is jelenti”.

A vidéki helyszíneken a komplexitás és az összetettség magától adott; aki például ellátogat Kaszóra, láthat és akár simogathat állatokat, felülhet a kisvasútra, a tanösvényeken pedig megismerkedhet az erdőhöz kapcsolódó tudással – mondta Kovács. A vadászati kiállításról készült riportunkat itt olvashatják.

A Telex csak tőled függ. Legyél a rendszeres támogatónk!
Támogatom!