Fürjes Balázs: Kiállok vitára Hajnal Miklóssal!

2021. október 1. – 09:10

Másolás

Vágólapra másolva

A politikus Gundel-Takács Gábort javasolja vitavezetőnek.

A Hegyvidéken, vagyis a budai 3-as választókerületben (a teljes 12. kerület és a 2. kerület harmada) is lezárult az ellenzéki előválasztás, a győzelmet a Momentum jelöltje, Hajnal Miklós szerezte meg.

Az már korábban is ismert volt, hogy a Fidesz-KDNP itt Fürjes Balázst, a Miniszterelnökség Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkárát indítja. Fürjes most a Facebookon jelezte, hogy

  • „Először is felhívtam azt a két jelöltet, akik számára véget ért a verseny. Visi Piroska (Új Világ Néppárt) és Komáromi Zoltán (Demokratikus Koalíció) sok munkát és fáradságot tett bele az elmúlt hetek vetélkedésébe. Ezért azt gondoltam, úgy illő, hogy személyesen gratuláljak nekik az elért eredményhez és kívánjak minden jót nekik a jövőre nézve.”
  • „Hajnal Miklósnak ezúton gratulálok a jelöltséghez, és teszek számára egy javaslatot: kérjük fel közösen Gundel-Takács Gábort vitavezetőnek és folytassunk le nyilvános vitát a Hegyvidék tv-ben, ha ott van rá fogadókészség!”
  • „Remélem, a baloldal jelöltje készen áll a nyilvános vitára, elfogadja a felkérést.”

Politikai vita, gratuláció, párbeszéd – nemcsak ezek miatt volt a bejegyzés üdítő, de a fideszes politikus még azt is megengedte magának, hogy az elmúlt napok eseményeit ne „Gyurcsány-show” néven emlegesse, hanem a posztban valóban szerepelt az „ellenzéki előválasztás” kifejezés is.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!