Czeglédy Csaba: Magyarországon még megvannak a jogállam morzsái

2021. szeptember 30. – 11:42

Másolás

Vágólapra másolva

Nagyon szoros küzdelmet hozott az előválasztáson a szombathelyi csatatérkörzet, ahol alig több mint 170 szavazattal győzte le a DK-s Czeglédy Csaba az LMP-s Ungár Pétert. Szerda este élő eredményértékelő műsort tartottunk, ahol vendégünk volt a párharc mindkét résztvevője.

Czeglédy Csabától megkérdeztük, nem tart-e attól, hogy a választási kampány közben bilincsben viszi el a rendőrség, ez pedig akár kockázatos is lehet a teljes ellenzékre nézve. Kérdésünk arra vonatkozott, hogy a korábban 1,5 évig előzetes letartóztatásban ülő politikus az Ördög ügyvédje-ügyben ismét a hatóságok látókörébe került. A DK-s politikus szerint ez nem valószínű forgatókönyv, és hisz abban, hogy „Magyarországon megvannak még a jogállam morzsái”, ha pedig őt „politikai okokból” bebörtönöznék, az már inkább Belarusz vagy a putyini Oroszország szintje lenne.

Ha lemaradt a műsorról, itt visszanézheti a teljes adást, ahol Dull Szabolccsal, a Telex főszerkesztőjével és Török Gábor politológussal értékeltük az eredményeket. Az interjú Czeglédy Csabával és Ungár Péterrel 21:24-től kezdődik:

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!