Hollik István: Százezernél is többen írták alá a Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! petíciót

2021. szeptember 06. – 13:23

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Öt nap alatt már több mint százezer ember írta alá a Fidesz által indított „Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony!” petíciót - közölte hétfői sajtótájékoztatóján Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Hollik a Batthyány téren újságíróknak azt mondta, tovább folytatják az aláírásgyűjtést, ezen a héten 2138 helyszínen lehet majd a petíciójukat aláírni. Hollik szerint az aláírók száma azt mutatja, hogy sokan vannak olyanok, akik nem felejtették el Gyurcsány Ferenc kormányzását.

„Gyurcsány Ferenc a nyolc éves kormányzása alatt eladósította az országot és dobra verte az állami vagyont, eladta a ferihegyi repülőteret, a Mol-részvényeket, MÁV Cargot, és külföldi kézbe került az össze energiaszolgáltató cég is. Mindezt úgy, hogy a bevételek elfolytak, eltűntek, így az ország a gazdaság válsághoz szinte térdre rogyva érkezett, ezért 2010-ben hajszál híja volt, hogy Magyarország nem jelentett államcsődöt” – mondta Hollik. (via MTI)

Már egy éve van Telex! 🎉

Ez azt is jelenti, hogy sok támogatónk regisztrációja lejárt. Ha e-mail-címed megadásával kéred, megnézzük, hogy tartozik-e regisztráció az e-mail-címedhez, és ha igen, milyen támogatási adatokkal.

A Telex csak tőled függ. Legyél a rendszeres támogatónk!
Támogatom!
A Telex csak tőled függ. Legyél a rendszeres támogatónk!
Támogatom!