Minden állampolgárt felkeres a Fidesz a Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! petícióhoz

2021. szeptember 01. – 15:36

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Megkezdte az aláírásgyűjtést a Fidesz és a KDNP a Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! elnevezésű petíciójához szerdán – mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója Budapesten.

Az MTI híre szerint több mint ezer aktivista gyűjti az aláírásokat az ország 300 pontján. Az első két hétben a közterületeken, az utcán lesz erre lehetőség, utána segítőikkel együtt felkeresnek minden állampolgárt – mondta Hollik István.

A petíciót azért indították, hogy megmutassák: sokan vannak olyanok, „akik nem kérnek még egyszer a kudarcos Gyurcsány-korszakból” – közölte Hollik István. Mindenki csatlakozzon a petícióhoz, „aki nem akarja, hogy visszatérjen a múlt, a 2010 előtti kishitű, önbecsülését vesztett, a magyar nemzeti érdeket teljes mértékben háttérbe szorító, és a magyar emberekkel szemben teljesen szembeforduló kormányzás” – mondta Hollik István.

Fotó: Huszti István / Telex
Fotó: Huszti István / Telex

A kormánypártok azt üzenik a petícióval „Gyurcsány Ferencnek és az emberének, Karácsony Gergelynek”, hogy „nagyon sokan vagyunk, akik emlékszünk még a kormányzására” – tette hozzá. „Sokan vagyunk, akik emlékszünk még a megszorításokra, a számtalan adóemelésre, és arra, hogy miként hagyták cserben a magyar családokat, a magyar nyugdíjasokat, akiktől egyhavi nyugdíjat elvettek, és hogyan tettek tönkre kormányzásukkal 200 ezer munkahelyet” – mondta Hollik István.

A politikus megígérte, hogy nem engedik Gyurcsány Ferencet és „embereit” visszatérni a hatalomba. Hollik István azzal is érvelt a petíció mellett, hogy azok közül, akik 2022-ben szavazni fognak, sokan még gyerekek voltak, amikor Gyurcsány Ferenc „békés tüntetőkkel szemben vezérelt lovasrohamot”.

Mi akkor is kérdezünk, ha valaki nem akar válaszolni Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogass