Fekete-Győrnek és a többi momentumosnak is megvannak az aláírásai

2021. szeptember 6. – 11:59

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

„A Momentumnak 56 képviselőjelöltje és 1 miniszterelnök-jelöltje lesz az előválasztáson!” – jelentette be Fekete-Győr András hétfőn, sajtótájékoztatón. A párt közleménye szerint minden képviselőjelöltjük, és miniszterelnök-jelöltjük, Fekete-Győr András is megszerezte a szükséges ajánlásokat ahhoz, hogy indulhasson az ellenzéki előválasztáson. Az indulóknak szeptember 6. délelőttig kellett leadniuk az ajánlásokat.

„Az elmúlt 2 hétben a Momentum új arcai 65 ezer ajánlást gyűjtöttek, melyből 25 ezret kaptam én. Köszönjük az ajánlásokat, a sok biztató szót, köszönjük, hogy ajtót nyitottatok, köszönjük a 17 éveseknek, hogy azt mondták: alig várják, hogy a Momentumra szavazhassanak és köszönjük a szépkorúaknak azt, hogy azt mondták: hajrá fiatalok, most már jöjjön a jövő!”

– fogalmazott Fekete-Győr a sajtótájékoztatón, amin Szél Bernadett független parlamenti képviselő, valamint Hajnal Miklós, a Momentum kampányfőnöke és képviselőjelöltje is részt vett. Szél Bernadett hangsúlyozta, fontos, hogy mindenki elmenjen választani az előválasztásra.

Összegyűjtötte a szükséges 20 ezer aláírást Márki-Zay Péter, Karácsony Gergely és Dobrev Klára is, Pálinkás József, az Új Világ Néppárt elnöke azonban nem járt sikerrel. Ő Márki-Zayt fogja támogatni, mondta a Telexnek.

Arról, hogy az előválasztás hogyan hozhatja előnybe az ellenzéket, ebben a videónkban beszéltünk részletesen:

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!