Nem büntette meg a rendőrség Szél Bernadettet, amiért a Külügyminisztérium elé fújta, hogy #FREENAVALNY

2021. augusztus 20. – 22:33

Másolás

Vágólapra másolva

Semmilyen büntetést nem kap Szél Bernadett, amiért áprilisban Fekete-Győr András és Hadházy Ákos ellenzéki politikusokkal a Külügyminisztérium épülete elé fújták fel a #FREENAVALNY-feliratot – számolt be a döntésről a független országgyűlési képviselő a Facebookon.

A rendőrség a képviselők akciója után szintén egy levélben közölte Széllel, hogy ismeretlen személlyel szemben szabálysértési feljelentést tettek, „tekintettel arra, hogy a rendelkezésre álló bizonyítékok alapján Ön, valamint Dr. Hadházy Ákos Ányos és Fekete György András 2021. április 21. napon 18 óra 35 perc körüli időben a Budapest, II. kerület,Bem József tér 5. szám alatt lévő Külügyminisztérium 1-es objektuma előtti járdára rózsaszín festék spray-el felírták a »#FREE NAVALNY«️ feliratot”. Ezzel szerintük elkövették a tulajdon elleni szándékos rongálás szabálysértést.

Szél Bernadett a levelet akkor úgy kommentálta, hogy Fekete György András nem, Fekete-Győr viszont volt velük, és azt is írta, hogy szerinte a „lemosható festék nem rongálás”, de ezt majd a bíróságon megbeszélik.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!