Újabb MSZP-s lépett át a DK-ba

2021. augusztus 16. – 13:39

Másolás

Vágólapra másolva

Csorba István, Fót MSZP-s önkormányzati képviselője hétfő átlép a Demokratikus Koalícióba, tájékoztatott a DK Sajtóiroda.

Csorba István már második alkalommal nyert Fóton az egyéni körzetében, legutóbb az ellenzéki összefogás színeiben, az MSZP jelöltjeként. Európai magyarként, és elkötelezett lokálpatrióta politikusként hisz abban, hogy jövőre az egyesült ellenzék képes kormányt váltani, és mind Magyarország, mind pedig Fót elindulhat a fejlődés útján.

Az ellenzéki előválasztáson Dobrev Klárát, helyben pedig a helyi jelöltet, a DK, a Liberálisok és az MMM által támogatott Tonzor Pétert támogatja. Csorba István hétfőn hivatalosan is tájékoztatta az MSZP-t, hogy kilép a pártból.

A 2019-es önkormányzati választás után az MSZP két polgármestere, Szaniszló Sándor (XVIII. kerület) és Kiss László (Óbuda) ült át a DK-ba, majd Szakács László szocialista országgyűlési képviselő következett, aki 2021-ben már DK-sként indul az előválasztáson, és ugyanez lesz Molnár Gyulával is, akit a DK-val járt pávatánc miatt zártak ki nyáron az MSZP-ből.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!